You are currently viewing Drop pengene og giv konfirmanden kunst i gave

Drop pengene og giv konfirmanden kunst i gave

En plakat er den perfekte gaveidé til manden, der har alt. Du kan vælge mellem mange forskellige typer af plakater, og du kan eksempelvis vælge en personlig plakat, en sjov plakat, en kunstplakat, en grafisk plakat eller noget helt andet. Det er op til dig at vælge noget, som du tror, han vil blive glad for. Herunder følger nogle gode bud på gaver, du kan lade dig inspirere af.

Forær ham en personlig plakat

Hvis du virkelig vil glæde ham, så er det en god idé at lave en personlig plakat. Det kan du gøre på flere måder, og det betyder ikke nødvendigvis, at du selv skal i gang med at svinge penslen. Du kan eksempelvis vælge at tage udgangspunkt i en skabelon, hvor du blot skal ændre nogle detaljer, så den bliver helt unikt.

Du kan også give dig i kast med at lave en collage, som er baseret på billeder af ham og dig sammen. Det er dog et krævende arbejde, som samtidig udelukkende er muligt, hvis du har nogle billeder, som du kan bruge til collagen. Hvis du er teknisk anlagt, så kan du også designe en plakat i Adobe Illustrator, Canva eller et lignende program.

Forær ham en far-plakat

Hvis den person, som du skal forære en plakat, er far, så kan du også forære ham en plakat, der symboliserer netop det. Du kan finde plakater til far her, hvis du mangler inspiration. Her har du samtidig mulighed for at tilpasse de enkelte plakater, så de passer til ham og hans familie, så det endelige resultat bliver helt personligt.

Herudover er der også andre muligheder, hvis du ikke synes, at nogle af ovenstående er lige sagen. Du kan eksempelvis vælge en kunstplakat eller et litografi, som er designet af hans yndlingskunstner eller bare en kunstner, som du tror, han vil synes er interessant. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, som sætter grænserne. Bor du sammen med ham, du skal forære plakaten til, så kan du også tage udgangspunkt i din egen smag. Du bor sammen med ham, så du kender til hans stil og den øvrige indretning i hjemmet, og det gør det nemmere at vælge den helt rigtige plakat til ham. På den måde har du nemmere ved at vælge den helt rigtige plakat til ham.